kök

Sitter och drömmer lite om framtida protjekt  i vårat hus, Vi försöker och skynda långsamt vilket ibland är svårt för man vill att allt ska hända nu, helst nyss.
Vi gjorde väldigt mycket när vi först flyttade in i våra hus och nu är dom mesta rummen omgjorda och det är dom stora sakerna kvar som tex köket.  Men jag har en dröm om ett öppet kök med smidig förvaring stora bänkytor och ett härligt fönster över diskbänken så man kan stå och laga mat/baka och se ut över våra trädgård och barnen som leker ute. Men växlar imellan att ha ett mer lantligt kök eller ett mer inne kök som ex hög glans kök. Kan inte riktigt bestämma mig vilket jag vill ha. men som sagt skyndar vi långsamt och nu ska vi bo några år i huset och känna in ordentligt hur vi vill ha det innan såna saker görs. för varje dag tänker man nya saker och det jag vill ha idag kanske inte är det som passar om ett 1. Och att byta lite tapeter kan man allt göra men att riva ut hela köket med kostnader som medföljer och jobb för och 1 år senare tröttna det är lite väl onödigt=)
 
Såhär ser vårat kök ut idag. 
Det duger helt okey men i framtiden ser drömmen ut att vårat kök ska se anorlunda ut.
 Faktist kan jag inte läga ut några bilder på hur jag vill ha det för jag är inte säker själv =)
 


Kommentarer
Charlotta

Du får ta ett Ikeakök, då kostar det inte allvärlden att byta luckor :)

2012-09-04 @ 10:48:51
URL: http://charlottala.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ostlundemma

Handlar om mitt liv som 2 barns mamma, Våran vardag med både barnprat, inredning,djur,blommor och allt annat mellan himmel och jord!

RSS 2.0