Torsdag, plugg och städning

 
Idag är det Torsdag!
Det betyder i min vardag Dagis plugga och städ dag / Elsa tid!
 
Elsa är för det mesta en underbart snäll liten bebis, Som gärna sitta länge och pysslar på med sina leksaker. Sitter där man lämnar henne och väldigt road  tjej som helst av allt vill sitta och bara hon ser mamma,pappa eller storebror är nöjd och glad.
 
Jag gick för första gången på flera veckor till dagis. Hurra för mig liksom :D Haft så mycket ont i halsen med dom senaste veckorna så lite därför med.
Sen på vägen hem somnade Elsa så jag och Iris gick en extra sväng och ned på fotbolls plan så hon fick springa av sig lite.
Väl hemma kokade jag kaffe och satt mig och gick igenom mina olika uppgifter som ska vara klar innan 7 november och började söka lite på ett protjekt arbete som jag ska göra med en av mina kurskamrater. 
Längre en så han jag inte innan Elsa vaknade och bestämde att mamma hon skulle minsan inte få sitta vid någon dator. Så jag av upp och så tog vi fram Elsas favoritleksak Damsugaren.
Den har hon älskat sen hon var liten. som nyfödd om hon va missnöjd så startade man damsugaren och gick omkring och damsög med henne på armen. Nu vill hon gärna jaga den med  gåbilen. =)
Så vi damsög igenom övervåningingen (vilket verkligen behövdes) Vi städade Liams rum som såg ut som det varit krig där inne. Gick ut med alla täcken och överkast och hängde ut dom på vädring.
Plocka ur i diskmasinen samt städa av köket.
När jag var ute på verandan insåg jag att igår plocka ja äpplen som låg i en kasse och gör jag inget nu med dom så blir dom dålig. Så var bara in och skal och klyfta äpplen och göra lite äppelmos.
 
Sådär medans ja sprang omkring kom jag på att måste ringa bvc och boka vikt koll på lill bruden. 
Typiskt nog ringde hon upp direkt och fråga om vi ville komma kl 13.00. Och här hemma var hon då 11:58 typ. Aa klart måsta juh väga henne så bara och säga ja tack vi kommer.
 
Sista timmen ängnade jag åt och bära omkring på Elsa som va lite missnöjd, torka golven och toaletterna mata Elsa och plocka ihop det jag behövde för att hämta Liam. 
Insåg att ja aldrig skulle hinna gå så tog bilen igen. Fy skäms värdelös på att vara hurtig ibland.
 
Till bvc och vägde Stor tjejen 9020 kg vägde hon och var 64,5 lång 
Hehe man kan juh undra varför man är så stark i armarna när man bär omkring på 9 kg kärlek på dagarna ;) 
 
Ner till dagis och hämta storgrabben, han visade även hur man parkerade cyklarna dom lekte med. 
För att strycka över mitt jag är lat och tar bilen så for vi till bibloteket och lånade nya böcker, Glad Liam och mamma som hittade lite hon med.
Vidare till Ica för och handla mellanmål. Här någon stans börja jag känna mig konstig.
börja fundera på vad har ja ätit idag igentligen. Jo juh det 1 kopp kaffe och 1 te kaka. Konstigt att ja kände mig alldeles matt och konstig. Vi handlade det vi skulle och sen hem.
 
Nu väl hemma har vi hunnit med och fika och nu leker barnen på golvet och jag satt mig och skrev dehär fin fina inlägget.
 
Ha en bra fortsatt torsdag. Det ska då jag ha!
 


Kommentarer
Nette

Låter som ni haft en underbar Torsdag! <3 Vad lånade ni för böcker då?

Svar: Aa =) vi lånade lite olika böcker. 5 st till Liam och så lånade jag 2 st böcker =)
Emma Östlund

2012-10-11 @ 22:36:29
URL: http://netteh.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ostlundemma

Handlar om mitt liv som 2 barns mamma, Våran vardag med både barnprat, inredning,djur,blommor och allt annat mellan himmel och jord!

RSS 2.0